Πέμπτη 5 Ιουνίου 2014

ΝΤΡΟΠΗ αγριος ξυλοδαρμός των παικτών του Οπουντιου στο γήπεδο της «Αρτάκη».

Από σοβαρά επεισόδια στιγματίστηκε η αναμέτρηση Νέα Αρτάκη – Οπούντιος Μαρτίνου, για την τελευταία αγωνιστική του 7ου ομίλου των μπαράζ των 56 ΕΠΣ την Τετάρτη (4/6).  Ο  Οπούντιος Μαρτίνου επικράτησε 0-1 και εξασφάλισε την άνοδό του στη Γ” Εθνική  με γκολ του Κόγια.  ΄Ομως τα όσα διαδραματίστηκαν  στο γήπεδο  μετά το τέλος του αγώνα αποτελούν μαύρη σελίδα για το ποδόσφαιρο.  Ειδικότερα οι παίκτες του Οπούντιου δέχτηκαν αναίτια επίθεση και ξυλοκοπήθηκαν με πρωταγωνιστές της επίθεσης παίκτες, παραγοντες και οπαδούς της Νέας Αρτάκη. Τέσσερις παίκτες της Λοκρικής ομάδας διακομίσθηκαν στο νοσοκομείο  για τις πρώτες βοήθειες  ενώ ο  παίκτης  Κοντελές  διανυκτέρευσε  στο Νοσοκομείο Χαλκίδας για να υποβληθεί την Πέμπτη το πρωί σε αξονική τομογραφία.
Αργά τα μεσάνυχτα  η ομάδα επέστρεψε στο Μαρτίνο. Την αποστολή υποδέχτηκαν  με πανηγυρισμούς  οι φίλαθλοι όμως η χαρά για τη μεγάλη επιτυχία της ομάδας  που πρώτη φορά στην ιστορία του Συλλόγου, ανεβαίνει στη Γ” Εθνική επισκιάστηκε από τα θλιβερά γεγονότα στο γήπεδο της ΑΡΤΑΚΗ.
 Σοβαρές ενστάσεις υπάρχουν για τα μέτρα ασφαλείας στο γήπεδο όπου  η δύναμη της αστυνομίας ήταν πολύ μικρή για ένα κατάμεστο γήπεδο ενώ  εύλογο είναι το αίτημα  της ομάδας του Οπούντιου να πάρει θέση για τα θλιβερά γεγονότα η ΕΠΟ και να υποβληθούν κυρώσεις στους υπεύθυνους.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου