Κυριακή 17 Αυγούστου 2014

ΟΠΟΥΝΤΙΟΣ ΜΑΡΤΙΝΟΥ: "Διπλό" μέσα στην Λιβαδειά .....

Μια μεγάλη φιλική νίκη ψυχολογίας , που συνοδεύτηκε και από πολύ καλή εμφάνιση πέτυχε η ομάδα του Οπούντιου Μαρτίνου μέσα στην Λιβαδειά , κόντρα στον Λεβαδειακό , που έκανε στο συγκεκριμένο παιχνίδι πρόβα τζενεράλε πρίν την  επίσημη έναρξη των αγωνιστικών του υποχρεώσεων την ερχόμενη Κυριακή απέναντι στον Παναθηναικό.   Βλέποντας κανείς τον αγώνα και μη γνωρίζοντας οτι αντιμέτωπες είναι,  μια ομάδα Super League που έχει πρεμιέρα την άλλη Κυριακή και μια ομάδα Γ” Εθνικής που δεν έχει ολοκληρώσει την προετοιμασία της, δεν θα καταλάβαινε καθόλου την διαφορά.
Η ομάδα του Μάκη Ζαχαρόπουλου «έβαλε τα δύσκολα» στον  Λεβαδειακό . Έτρεξε πολύ μέσα στο γήπεδο, έδωσε και κέρδισε πολλές μάχες και έδειξε ομάδα με «προσωπικότητα» απέναντι σε ένα μεγάλο αντίπαλο που προβλημάτισε κυρίως με την εμφάνιση του και την αγωνιστική του παρουσία  μέσα  στο γήπεδο. Η ομάδα του Σάββα Παντελίδη , αγωνίσθηκε χωρίς τον Γουόρεν που είχε τραυματισθεί στο παιχνίδι με την  Λαμία την προηγούμενη Τετάρτη, και τον Μάτζιο και ουσιαστικά έμεινε από επιθετικές λύσεις. Παρ όλα αυτά δεν βρήκε αγωνιστικό ρυθμό στο παιχνίδι της. Χρησιμοποιήθηκαν και πάλι πολλά πρόσωπα και στα δύο ημίχρονα  απ τον τεχνικό του  Λεβαδειακού., με την συνολική εικόνα της ομάδας να προβληματίζει.
Όσο αφορά τον Οπούντιο η ομάδα του Μα΄κη Ζαχαρόπουλου έβγαλε σε ένα κόμη φιλικό παιχνίδι πολλά καλά στοιχεία , έδειξε ότι βρίσκεται σε πολύ  καλό ,δρόμο και σίγουρα η μεγάλη αυτή νίκη , αλεστώ και σε φιλικό παιχνίδι , της  δίνει  αυτοπεποίθηση
Με δεδομένο την ενίσχυση της ακόμη περισσότερο,  με τις δύο τρείς ακόμη μεταγραφές  που επιδιώκει να πραγματοποιήσει σίγουρα το μέλλον της στην κατηγορία δείχνει θετικό. .



Το μοναδικό γκολ που έκρινε τη συνάντηση πέτυχε στο 51″ με πλασέ ο Βαγγέλης Νικολόπουλος που εκμεταλλεύτηκε το ολέθριο λάθος του Κώτσιου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου